Vinyet Capdet participa com a jurat de la 8a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca

Vinyet Capdet, coordinadora acadèmica del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT, va participar el passat 10 de juliol com a membre de jurat de la 8a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca, en representació del CETT-UB, organitzat per la Universitat de Barcelona en el marc dels objectius del Campus de l'Alimentació de Torribera


Amb l’objectiu d’afavorir treballs de recerca de batxillerat sobre el fet alimentari, i que relacionin les diverses ciències, com la Nutrició Humana i Dietètica, i la Ciència i la Tecnologia dels Aliments, amb les realitats quotidianes, la Universitat de Barcelona convoca des de fa 8 anys aquest premi.

Podeu consultar els guanyadors d’aquesta edició, i ampliar la informació d’aquest premi aquí.


Categories

CETT CETT-UB UB Ferran Adrià Gallina Blanca Premis Batxillerat gastronomia