Audrey Doré, professora del CETT, guanyadora del concurs "Millor Sommelier de Catalunya"

La sommelier del Celler de Can Roca i professora del curs de Superior de sommelier CETT-UB i exalumna d'aquesta formació, Audrey Doré, ha estat la guanyadora del concurs “Millor Sommelier de Catalunya”, que va tenir lloc el 10 de juliol a l'Hotel Restaurant Villa Retiro a Xerta. Doré s'ha convertit en la primera dona en guanyar aquest certamen.

"Millor Sommelier de Catalunya" és un esdeveniment organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) que té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió de sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics de tot el món i principalment de Catalunya, així com reforçar el vincles, l’amistat i la col·laboració entre els professionals del vi.

En aquesta edició han participat com a membres del jurat alguns guanyadors de concursos celebrats en edicions anteriors, així com també experts en hostaleria i restauració: Cèsar Cànovas, Nan Ferreres, Jordi Bort, Dani Martínez Felguera, Anna Vicens, Carles Aymerich, Josep Pelegrín, Sergi Figueras i Adolf Gómez.

Categories

Sommeliers CETT CETT-UB vins gastronomia Catalunya turisme