Fotografia de: Master Class de Cocteleria i Mixologia by Sergio Soto, Brand Ambassador de Bacardí | CETT
Universitat de Barcelona

Master Class de Cocteleria i Mixologia by Sergio Soto, Brand Ambassador de Bacardí

31.10.2017
 

El pròxim dilluns dia 6 de novembre a les 11h, el Campus CETT-UB ofereix l’oportunitat d’assistir a una Master Class impartida per Sergio Soto, Brand Ambassador de Bacardí, referent mundial del rom.

Dirigit a professionals del sector, aquesta ponència ofereix l’oportunitat de descobrir la nova gama de vermuts reserva de Bacardí, endinsant-nos en la seva historia coneixent, així, com aquesta popular beguda s’ha arrelat amb el pas dels anys en la nostra societat.

Elaboracions de còctels clàssics del famós Cocktail Bar o explorar les claus dels inicis del Mondo Martini, entre altres, són alguns dels temes que s’hi abordaran. Tanmateix, els assistents podran gaudir d’una cata de les Reserves Martini que, sens dubte, serà el colofó perfecte per aquest dia.

Fotografia de: Master Class de Cocteleria i Mixologia by Sergio Soto, Brand Ambassador de Bacardí | CETT

L'únic requisit per poder venir? Inscriure’s en aquest formulari. Us hi esperem!