Fotografia de: Estudiants de la Primera Promoció en Ciències Culinàries i Gastronòmiques visiten APA PROCESSING | CETT
Universitat de Barcelona

Estudiants de la Primera Promoció en Ciències Culinàries i Gastronòmiques visiten APA PROCESSING

03.11.2017
 
Estudiants de la Primera Promoció en Ciències Culinàries i Gastronòmiques visiten APA PROCESSING
Fundat pel CETT i la Universitat de Barcelona, el grau en ciències culinàries i gastronòmiques es distingeix per incloure el concepte gastronomia en una carrera universitària. Per aquest motiu, el passat dia 3 de novembre, alumnes de la primera promoció d'aquest grau van visitar APA PROCESSING, una empresa situada a la zona franca de Barcelona que es dedica al processament d'aliments en fred mitjançant una innovadora tecnologia, les altes pressions hidrostàtiques (HPP). L'objectiu d'aquesta visita va ser inculcar la innovació dins de la cuina a través de les noves tecnologies de conservació dels aliments, ja que aquestes permeten també aconseguir noves textures i conceptes de presentació.