Fotografia de: L'alumne del CETT, Ignasi Bustamante, participa en el Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid | CETT
Universitat de Barcelona

L'alumne del CETT, Ignasi Bustamante, participa en el Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid

13.04.2018
 
L'alumne del CETT, Ignasi Bustamante, participa en el Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid
El 12 d’abril el nostre alumne de 2on de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, Ignasi Bustamante, va participar a la gran final del VI Premi 'Promesas de la Alta Cocina', patrocinat per l’escola Le Cordon Bleu de Madrid.

Juntament amb el professor de cuina Carles Ripoll, l’Ignasi ha gaudit d’una experiència única en la que s’ha posat a prova, però sobretot, s’ha divertit i ha après d’allò més dels seus companys.

El premi 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid és considerat un dels premis més rellevants dirigits als estudiants de cuina de l'Estat Espanyol. Es tracta d'un concurs de caràcter nacional que ofereix als joves d'últim curs de qualsevol escola de cuina, l'oportunitat de seguir formant-se com a professionals de l'alta cuina en una institució com Le Cordon Bleu

El concurs s'ha convertit en una cita anual des que va començar la primera edició al 2012. 

Categories
CETT Campus CETT Le Cordon Bleu Tècnic Superior de Direcció de Cuina