L'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT al Koy Shunka Barcelona 13.06.2018

L'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT, format pels alumnes Ignasi Bustamante, Guillem Delgado, Josep Queralt, Albert Reyes i Francisco Terres, va gaudir ahir, dimarts 12 de juny, d'una part del seu merescut premi degustant un sopar al restaurant Koy Shunka Barcelona, amb una estrella Michelin, on Hideki Matsuhisa, Xef del restaurant, va exercir d'excel·lent amfitrió i els va sorprendre amb un menú gastronòmic de primer nivell.

El Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT, que va tenir lloc el passat 14 de maig, celebrava enguany la vint-i-tresena edició, on tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració van defensar la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador format per personalitats referents del sector, i un jurat intern format per professors del CETT. El Premi consisteix en un joc de ganivets i una BECA d’estudis de la Fundació Damm, per valor de 800€ per a cadascun dels guanyadors per a realitzar qualsevol formació al CETT durant el curs 2018-19, a més d’un dinar per a tot l’equip a un restaurant gastronòmic amb estrella Michelin.

Podeu visualitzar tot el concurs al següent enllaç a Youtube.

Els desitgem a tot l'equip tots els èxits en el seu futur professional i personal!

Categories

Campus CETT-UB CETT Gastronomia Restauració Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT