Fotografia de: El Campus CETT-UB acull el prestigiós concurs "Chef Balfegó" | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT-UB acull el prestigiós concurs "Chef Balfegó"

20.09.2018
 
El Campus CETT-UB acull el prestigiós concurs "Chef Balfegó"
Per segon any consecutiu, el Campus CETT-UB ha acollit avui dijous, 20 de setembre, el Concurs "Chef Balfegó". En la seva segona edició, Chef Balfegó està posicionat com un dels certàmens més importants d'Europa.

El prestigiós concurs premia les 3 millors receptes de tonyina vermella Balfegó de cuiners professionals. Aquests, han d'estar treballant en actiu en un restaurant localitzat a Espanya i s'han de presentar per mitjà de la pàgina web del concurs. Els plats a desenvolupar en les dues fases del concurs han de tenir només un ingredient obligatori: tonyina vermella Balfegó. En el criteri de selecció es valora el respecte al producte, la manipulació d'aquest, i l’aspecte visual, estètic i original de la recepta presentada.

Els 3 guanyadors i els 12 xefs classificats d'aquest 2018 han sigut:

1er Premi - Rafel Muria Franch (restaurant Quatre Molins. Cornudella de Montsant, Tarragona)  
 2on Premi - Toño Rodríguez Iguacel (restaurant Saborea. Biescas, Osca)  
3er Premi- Luis Miguel Rodríguez Lorenzo (restaurant Els Vents. Alacant)  
Óscar Salazar Ruano (restaurant La Gaia, Ibiza Gran hotel*****GL. Eivissa)
Periko Ortega (restaurant Recomiendo. Córdoba)
Denis Ortigosa Sola (restaurant Rice. Finestrat, Alacant)
Jon Marie Grao Crespo (restaurant Real Golf Club. Donosti)
Mario Amalt Ramírez (restaurant El Portal. Alacant)
David San Nicolás Navarro (restaurant El Chaflán. Alacant )
Raúl Roig Sanmartín (restaurant Osmosis. Barcelona)
Juan Espinosa Pérez (Hotel Restaurant Mas de Cebrián. Puertomingalvo, Teruel)
Gerard Fabregat Bernabé (restaurant Sukomi. Tortosa, Tarragona)

El jurat ha estat format per professionals de renom del sector:

Martín Berasategui (Rte. Martín Berasategui*** – Lasarte – Oria. Gipuzkoa)

Paolo Casagrande (Rte. Lasarte*** – Barcelona)

José Carlos Capel (Reputat crític gastronòmic del Diari El País, escriptor i President de Madrid Fusión)

Esteban Capdevila (Gastrònom i comunicador, President d'Imagen Límite, empresa especialitzada en comunicació gastronómica)

Alberto Granados (Periodista, escriptor i gastrònom, director del programa Aquí en la Onda de Onda Cero i de la revista Kobe Magazine)

El concurs s'ha pogut seguir per televisió a través del Canal Cocina, que ha realitzat vuit programes en els què repassa el perfil dels 12 cuiners finalistes.  

Tota la galeria de fotografies en aquest enllaç i el vídeo aquí.

Categories
Campus CETT-UB CETT Balfegó Concurs Chef Balfegó Cuina Gastronomia Tonyina vermella