Nova secció al programa Deixa'm Tastar de SERcat amb Damià Mulà! 02.10.2018

Nova secció al programa Deixa'm Tastar de SERcat amb Damià Mulà!

Aquests mesos d'octubre i novembre el programa Deixa'm Tastar de l'emissora SERCat estrena nova secció amb episodis de cocteleria i mixologia de la mà de Damià Mulà, professor del Curs de Cocteleria i Mixologia del CETT-UB, qui serà entrevistat per portar la cocteleria a casa.

El primer episodi Còctel amb ratafia ja està disponible, no te'l perdis!


'Deixa’m tastar' és un programa obert, fresc i didàctic, fet fora de l'estudi amb col·laboradors del món foodie conduit per Marc Orozco i Xènia Roset, i emés els dissabtes i diumenges d’11 a 12h del migdia a SERCat.

El programa es pot seguir a Facebook i Twitter amb el perfil @Deixamtastar i a les freqüències de SERCAT: Barcelona 103.5 | Girona 97.4 | Tarragona 97.1 | Lleida 99.2 | Catalunya Central 104.4 Empordà 104.0 i 104.4 | Penedès 104.4

Categories

Campus CETT-UB CETT Cadena Ser SERCat Deixa'm Tastar Cocteleria Mixologia Curs de Cocteleria i Mixologia Damià Mulà