Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Nova secció al programa Deixa'm Tastar de SERcat amb Damià Mulà! 02.10.2018

Nova secció al programa Deixa'm Tastar de SERcat amb Damià Mulà!

Aquests mesos d'octubre i novembre el programa Deixa'm Tastar de l'emissora SERCat estrena nova secció amb episodis de cocteleria i mixologia de la mà de Damià Mulà, professor del Curs de Cocteleria i Mixologia del CETT-UB, qui serà entrevistat per portar la cocteleria a casa.

El primer episodi Còctel amb ratafia ja està disponible, no te'l perdis!


'Deixa’m tastar' és un programa obert, fresc i didàctic, fet fora de l'estudi amb col·laboradors del món foodie conduit per Marc Orozco i Xènia Roset, i emés els dissabtes i diumenges d’11 a 12h del migdia a SERCat.

El programa es pot seguir a Facebook i Twitter amb el perfil @Deixamtastar i a les freqüències de SERCAT: Barcelona 103.5 | Girona 97.4 | Tarragona 97.1 | Lleida 99.2 | Catalunya Central 104.4 Empordà 104.0 i 104.4 | Penedès 104.4

Categories

Campus CETT-UB CETT Cadena Ser SERCat Deixa'm Tastar Cocteleria Mixologia Curs de Cocteleria i Mixologia Damià Mulà