Universitat de Barcelona
Sala de premsa

La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà 09.04.2019

La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà

Avui 9 d'abril, els nostres alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina, Gastronomia i Restauració i de Grau Superior en Direcció de Cuina han gaudit d'una brillant demostració de cuina creativa i de proximitat a càrrec d'un dels cuiners nacionals de referència, guardonat amb una Estrella Michelin al 2017 i nombrat Cuiner de l'Any al 2016, el xef de L'Antic Molí Vicent Guimerà, i el seu equip.

Seguidament, Guimerà ha fet una presentació del nou llibre sobre la galera i L'Antic Molí i, ha obsequiat al CETT amb un exemplar que podreu consultar en breu al Centre de Recursos. Moltes gràcies Vicent!

   

El llibre, únic al mercat que compta amb la galera com a protagonista de totes les elaboracions, és una aposta per la galera, un crustaci que ha marcat la cuina de les llars pròximes a la desembocadura de l’Ebre (lloc de màxima proliferació per les característiques del sòl de la desembocadura) i que havia estat apartat fins al moment actual de l’Alta Gastronomia.

Vicent Guimerà és, des de fa 12 anys, el xef i propietari del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona, que va obrir amb només 24 anys. La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i locals.

  

Categories

Campus CETT-UB CETT Vicent Guimerà llibre galera xef cicles formatius cuina restauració gastronomia