Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Estada de mobilitat internacional Erasmus+ per conèixer de primera mà la cuina francesa 13.12.2019

Estada de mobilitat internacional Erasmus+ per conèixer de primera mà la cuina francesa
Vuit estudiants de 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració han fet una intercanvi Erasmus+ a Govieux (França), del 17 al 30 de novembre, en el marc de l’acord de col·laboració que es va iniciar el 2018. L’alumnat, que ha estat acompanyat del professor Òscar Teixidó, ha seguit un programa de tecnologia aplicada en Cuina i en Servei de Restaurant al centre de formació de Le Manoir de la Fondation INFA Hauts de France.

Un dels objectius principals del projecte és el d’incentivar-los la motivació per participar en experiències de mobilitat internacional així com millorar les capacitats tècniques en les àrees de  Cuina i Servei de Restaurant i descobrir in situ la gastronomia francesa.

Paral·lelament, els alumnes tenen l’oportunitat de millorar les capacitats lingüístiques, conèixer la realitat sociocultural de França, conèixer altres procediments formatius en hoteleria i desenvolupar competències personals i socials que els seran d’utilitat.

Prèviament a l’estada, el CETT va acollir el 2018 una desena d’estudiants del centre francès perquè treballessin i compartissin coneixements a través dels diversos espais pràctics del nostre centre.

Aquesta acció de mobilitat ha estat possible gràcies al finançament del programa Erasmus+ de la Unió Europea a través del projecte presentat i gestionat pel CETT.Categories

Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració Erasmus+