Fotografia de: Lliurament dels premis "Lo mejor de la gastronomía" | CETT
Universitat de Barcelona

Lliurament dels premis "Lo mejor de la gastronomía"

12.11.2009
 
Lliurament dels premis "Lo mejor de la gastronomía"

En el marc del XI Congrés “lomejordelagastronomia.com”, celebrat a Alacant del 7 a l'11 de novembre de 2009, es van lliurar els premis que atorga la Guia LMG. Maria Abellanet, consellera delegada del Grup CETT, va fer el lliurament del premi a la Millor publicació gastronòmica al llibre El secreto de un restaurante magnético, de l'autor Roberto Brisciani.

L'acte, presidit pel crític gastronòmic Rafael Garcia Santos, es va celebrar al Restaurant El Maestral, d'Alacant, en el decurs d’un sopar elaborat pels cuiners Pepe Rodríguez (El Bohío, Illescas) i Josean Martínez Alija (Guggenheim, Bilbao), guardonats en el mateix acte amb els premis al Millor Cuiner i Millor Reboster de l’any respectivament. També varen ser premiats els catalans Joan Roca (El Celler de Can Roca), al Plat més de més bella factura i a la Millor innovació conceptual o tècnica, i Jordi Vilà (Alkímia), a la Millor tasca en favor del formatge.

Categories
premis gastronomia