L'Escola d'Hoteleria del CETT pionera en la formació conjunta de 3 anys de grau mitjà

L’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT impartirà a partir del proper curs acadèmic de forma conjunta i pionera els nous títols oficials:

TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA I TÈCNIC EN RESTAURACIÓ

Aquest fet comportarà que els alumnes que cursin al CETT aquests cicles formatius de grau mitjà es formaran en les dues àrees i ho faran en 3 anys escolars, estalviant-se un curs acadèmic en el cas que els cursessin per separat. A la finalització dels 3 anys de formació els alumnes obtindran el Títol corresponent a cada especialitat.

Aquest ha estat des de fa 12 anys el plantejament docent de l’Escola d’Hoteleria del CETT, formar als nostres alumnes en les dues àrees d’una forma paral·lela. La nostra experiència en aquest sentit és de continuïtat, en un projecte que ha aportat als nostres alumnes uns beneficis inigualables, ja que els ha capacitat com a professionals de manera completa i polivalent per al sector de la restauració.

+ informació

Categories

formació conjunta 3 anys grau mitjà