Fotografia de: La Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB proposa la primera oferta formativa dirigida als professionals de sala. Nou Curs de Direcció de Serveis de Restaurant | CETT
Universitat de Barcelona

La Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB proposa la primera oferta formativa dirigida als professionals de sala. Nou Curs de Direcció de Serveis de Restaurant

15.01.2009
 
La Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB proposa la primera oferta formativa dirigida als professionals de sala. Nou Curs de Direcció de Serveis de Restaurant

La Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB proposa la primera oferta formativa dirigida als professionals de sala. que desitgin desenvolupar les seves habilitats directives i de lideratge.

DIRECCIÓ DE SERVEIS DE RESTAURANT, és el nou curs amb diploma d'extensió universitària de la Universitat de Barcelona que dóna resposta a la demanda de formació específica en el departament de sala.

Professionals de reconegut prestigi com Lluís Garcia -Cap de Sala de elBullirestaurant-, Pere Monje -Director del Restaurant Via Veneto-, Fina Navarro -Directora del Restaurant Gaig i Fonda Gaig-, Josep Roca -Sommelier del Restaurant Celler de Ca Roca-, i Alfred Romagosa -Cap de Sala del Restaurant Drolma- entre d’altres, formen part del professorat d'excepció d'aquest nou curs.

 

Les classes començaran el proper mes d'octubre.

 

Per a més informació: http://www.cett.es/cursos-extensio-universitaria/html/cat/curs-direccio-serveis-restaurant.html

Categories
oferta formativa dirigida professionals direcció serveis restauració