Col·laboració en les Cuartas Jornadas de Recreación de la Universidad de Montevideo

Col·laboració en les Cuartas Jornadas de Recreación de la Universidad de Montevideo

El professor de l’EUHT CETT-UB, Xavier Puertas, com a expert en oci i recreació en l’àmbit turístic, va ser un dels convidats a prendre part en les Cuartas Jornadas de Recreación, , organitzades per la Universidad Católica, el Instituto Universitario, la Asociación Cristiana de Jóvenes y la Intendencia de Montevideo (Montevideo Deportes).
Aquestes Jornades es celebren des de l’any 2002 i pretenen promoure els principals enfocaments curriculars que es fan en la formació d’oci i recreació i crear un espai d’encontre i intercanvi entre els actors dels diferents àmbits de l’oci i la recreació.
El professor Puertas va liderar dos tallers de 8 hores i va participar en una taula rodona. Els tallers varen ser La animación en el ámbito turístico i Programas i proyectos de animación en ámbito turístico, mentre que el tema de la taula rodona va ser Ocio y recreación, la alternativa del turismo.
En les jornades varen participar professionals i docents de diferents països i Universitats entre ells Veneçuela, Argentina, Brasil, Xile i Barcelona, a més dels experts del mateix país organitzador, Uruguai. Tanmateix, els assistents van acudir des de diferents països llatinoamericans, que reaccionaren amb força interès a les propostes de la Universidatd Católica de Montevideo.
L’esdeveniment va tenir lloc a la seu de la Universidad Católica, Avda. 8 d’Octubre de Montevideo (Uruguai), del 12 al 17 d’agost de 2008.

Categories

col·laboració cuartas jornadas recreación universidad montevideo