Fotografia de: Nou tast de xocolates a l’Aula dels Sentits | CETT
Universitat de Barcelona

Nou tast de xocolates a l’Aula dels Sentits

14.06.2007
 
Nou tast de xocolates a l’Aula dels Sentits

Després de l’èxit de convocatòria del primer tast de xocolates de la programació "Cuina i enologia per amants de la gastronomia", el proper dijous 21 de juny tindrem l’oportunitat de repetir l’experiència a l’Aula dels Sentits. Al llarg de la sessió, conduïda per Óscar Teixidó, Cap de cuina de l’Escola d’Hoteleria i professor de pastisseria, i gràcies a la col·laboració de Cacao Barry, els assistents podran conèixer més profundament el cacau i les seves tècniques de manipulació, les característiques dels diferents productes obtinguts a partir de la matèria primera, i els secrets de la degustació,
Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb Isabel Lugo a través del tel. 93 504 04 49 o de l’adreça de correu electrònic isabel.lugo@cett.es

Categories
nou tast xocolates aula sentits