Fotografia de: Open Master Class: Evolució de la gestió de negocis en la restauració | CETT
Universitat de Barcelona

Open Master Class: Evolució de la gestió de negocis en la restauració

04.03.2020
 
Open Master Class: Evolució de la gestió de negocis en la restauració
12 de maig de 2020, de 17.30 - 20.30 h

La gestió de negocis és la pedra angular de l'èxit i la sostenibilitat econòmica de qualsevol restaurant. No obstant això, som veritablement rendibles? Som capaços de veure i entendre tota la informació que els nostres negocis ens brinden?

En aquesta sessió, parlarem sobre com ha evolucionat la gestió de negocis en la restauració, quins són els seus punts més crítics actualment i com es presenta el futur. Analitzarem casos d'èxit així com un cas de fracàs dels quals extraurem conclusions essencials per no repetir en els nostres negocis.

María José Morera, directora de BCN 5.0, explicarà el seu cas empresarial. Amb més de 20 anys d'experiència en la gestió de restaurants, finalment, crea una empresa principalment, per gestionar els restaurants del grup ElBarri (Albert Adrià) de més renom de Barcelona com Tickets, Pakta, Niño Viejo, Hoja Santa o Enigma, entre molts altres.

Categories
Open Master Class Màster en Direcció de Restauració Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració