Fotografia de: EL COORDINADOR I PROFESSOR DEL CURS DE SOMMELIER DEL CETT, JUAN MUÑOZ RAMOS, PUBLICA EL TERCER LLIBRE, Vinos Especiales, DE LA SEVA NOVA COL•LECCIÓ  | CETT
Universitat de Barcelona

EL COORDINADOR I PROFESSOR DEL CURS DE SOMMELIER DEL CETT, JUAN MUÑOZ RAMOS, PUBLICA EL TERCER LLIBRE, Vinos Especiales, DE LA SEVA NOVA COL•LECCIÓ

16.04.2010
 
EL COORDINADOR I PROFESSOR DEL CURS DE SOMMELIER DEL CETT, JUAN MUÑOZ RAMOS, PUBLICA EL TERCER LLIBRE, Vinos Especiales, DE LA SEVA NOVA COL•LECCIÓ

< rel="File-List" href="file:///C:%5CTMP%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml" mce_href="file:///C:%5CTMP%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml">

El coordinador tècnic i professor del curs de Sommeliers del CETT, Juan Muñoz Ramos, acaba de publicar el tercer llibre de la seva nova col•lecció. Titulada Vinos Especiales, aquesta publicació aprofundeix en el coneixement dels vins dolços, rancis, misteles, Portos, Madeiras, Marsalas, entre d’altres, i esdevé un referent bibliogràfic en el seu gènere. Aquesta col•lecció constarà de sis volums, dels quals tres ja són al mercat: Cata de Vinos, Vinos Internacionales i Vinos Especiales. La resta de publicacions estarà dedicada a destil•lats i licors, altres begudes, productes gourmet i un volum especial centrat específicament en vins de la geografia espanyola