III Beca a l'excel·lència acadèmica Ramona Closa – CETT per realitzar el curs d'Alta Gastronomia Executiva i Creativa

Amb aquesta tercera convocatòria, un any més, l’EUHT CETT-UB ofereix als alumnes que hagin finalitzat la formació de Tècnic Superior en Restauració al CETT, l’oportunitat d’ampliar i consolidar els seus coneixements tècnics i de gestió realitzant el CURS D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE CUINA D'ALTA GASTRONOMIA EXECUTIVA I CREATIVA.
La citada beca porta el nom de Ramona Closa, qui va ser propietària i cuinera de l’Hostal Jaumet de Torà a la comarca de la Segarra. Ramona Closa va dedicar amb passió tota la seva vida al món de la gastronomia i la seva tasca va ser reconeguda amb nombrosos reconeixements gastronòmics com és el Premi Nadal de Gastronomia.
El període per presentar la sol·licitud s’estableix del 2 d’agost al 2 de setembre. Per optar a aquesta beca cal consultar les bases de l’edició 2010-2011 i reomplir el formulari de sol·licitud d’inscripció.
Per a més informació contactar amb merce.garcia@cett.es

Categories

beca excel·lència acadèmica ramona closa alta gastronomia executiva creativa