Fotografia de: Article sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa | CETT
Universitat de Barcelona

Article sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa

26.05.2021
 
Article sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa

El diari digital Via Empresa publica aquest dimarts l’article Darwinisme en el sector turístic, de Joan Ramon Blaya, director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB. El text analitza com hauran de canviar el turisme i les empreses per sobreviure la postpandèmia.

En l’article, Blaya hi destaca que, d’aquest escenari, “només ens en sortirem preparant els professionals i els emprenedors del sector turístic per liderar les empreses del futur, empreses que s’adaptin de forma ràpida i eficient a entorns cada vegada més volàtils, incerts, complexos i ambigus”. Per això, remarca, “es necessita personal qualificat, un perfil professional híbrid, coneixedor de les oportunitats que brinden les noves tecnologies i expert en el sector d’aplicació”.

En aquest sentit, Blaya subratlla: “Les universitats han d’acceptar el repte de mirar endavant, entendre els continus canvis als quals ens trobem sotmesos i aprendre quines seran les properes necessitats del sector per tal de repensar i ajustar l’oferta formativa. Només així serem capaços de preparar adequadament els professionals del futur”.

Categories
CETT innovació