Fotografia de: El CETT organitza una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalunya al BUY Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT organitza una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalunya al BUY Catalunya

31.05.2012
 
El CETT organitza una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalunya al BUY Catalunya
El CETT col•labora en l’acte de benvinguda als participants al BUY Catalunya que tindrà com a marc el Palau Robert el dia 4 de juny, organitzant i coordinant una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalunya, com són l’oli d’oliva, els embotits i el cava, fent un èmfasi particular en les seves arrels històriques i la seva vinculació al territori.
Amb aquesta finalitat s’ha comptat amb la col•laboració de l’Institut del Cava, dels Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen Protegides Oli de Les Garrigues, Siurana, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Oli de l’Empordà, i amb l’empresa d’elaboració d’embotits de qualitat Salgot.
Adjuntem informació relacionada amb aquests productes.

Si no pot visualitzar el fitxer PDF, el podeu descarregar.

]
Categories
CETT BUY Catalunya