Fotografia de: Lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic | CETT
Universitat de Barcelona

Lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic

17.06.2013
 
Lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic
El  passat dijous 6 d’abril va tenir lloc el lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic que organitza la FGE-CETT.
Enguany, en aquesta IX convocatòria, s’han presentat a concurs 19 projectes. D’aquests 14 van superar el passat desembre la primera fase de selecció i van iniciar la redacció del corresponent Pla d’Empresa; Pla d’Empresa que havien de lliurar a mitjans d’abril i que ha entrat a la segona fase del Concurs.
En aquesta segona fase, un Equip Tècnic Especialitzat, per delegació del Jurat, va fer una segona selecció deixant com a finalistes 5 Projectes.
I finalment, el Jurat reunit  el passat 27 de maig va atorgar els Premis definitius.

Segon Accèssit 
  • RETASTE SPAIN presentat per Anna Torres Tobeña
Es tracta d’un  Projecte de comerç electrònic amb una proposta de 13 packs de tapes que s’adreça  als estrangers que han visitat Espanya.
Els membres del Jurat consideren que el projecte té certa originalitat i està ben treballat, que la web retastespain.com presenta, de forma simpàtica i divertida,  un servei de venda de diverses tapes i vins d’Espanya, difonent una mostra dels plats més típics,  tot  permetent  als turistes recordar sensacions i moments després del seu viatge o estada a Espanya. També el Jurat ha  valorat especialment  l’esperit emprenedor de la finalista que a més del canal electrònic ja establert, cerca altres canals de distribució adients, tant a la destinació turística com al país d’origen.


Primer Accèssit 
  • EMOTIONERS, SL de Berta Creus Cuadras
El projecte consisteix en la creació d’un tipus d’agència de viatges receptiva que pretén ser botiga d’emocions i treballar les experiències personalitzades. Ofereix actualment uns 120 productes i està enfocat a empreses i col•lectius d’usuaris d’arreu, però, especialment,  nord-americans.
El Jurat l’ha premiat per disposar d’un bon Pla d’Empresa ben desenvolupat i coherent, pel concepte de servei i per ser una iniciativa d’agència de viatges receptiva proactiva d’organització de viatges que es  basen  en la  vivència i creació d’experiències i emocions i en el que el públic objectiu està molt definit.


Primer Premi:
  • PROMETTEO: DEAF DISPLAY de Sara Giménez Bolillo
El projecte, arrenca a partir d’una inquietud i detecció de les necessitats de les persones amb problemes auditius i consisteix en la  creació d’una plataforma social per a viatgers amb discapacitat auditiva per tal de facilitar l’accés al turisme, a l’oci i a la cultura a aquest col•lectiu  així com a les seves famílies.
Els membres del Jurat consideren  unànimement que la seva autora presenta un  producte innovador  i útil, tot transmeten claredat, energia, il•lusió i defensant, amb coratge i fortalesa, un bon projecte,  innovador i amb un fort sentit social,  el que li dona el qualificatiu de projecte d’emprenedoria social. El jurat ha valorat també l’esperit emprenedor, la solidesa de la iniciativa i l’actitud lluitadora de la responsable del projecte.

PREMI HONORÍFIC A L’EMPRENEDOR PIONER 
La Fundació Gaspar Espuña – CETT ha atorgat el PREMI HONORÍFIC A L’EMPRENEDOR PIONER A: Jordi Comas i Matamala i Carme Hospital i Poch
Ambdós han dedicat part de la seva vida al sector turístic, essent uns pioners en la promoció i la gestió turística i contribuint a situar Platja d’Aro en el mapa de destinacions turístiques d’Europa.

Agraïments:
La Fundació Gaspar Espuña – CETT vol agrair a totes les persones i entitats que directa o indirectament han participat en aquesta novena convocatòria:
A la Diputació de Barcelona pel seu patrocini en aquest Concurs i el seu suport en moltes altres activitats de la Fundació. 
També a totes les persones que, de manera desinteressada i dedicant-hi temps i esforç, ens han recolzat en aquests premis i, molt especialment, els membres del Jurat i de l’Equip Tècnic Especialitzat.
I, sobretot, als participants sense els quals, òbviament, aquests premis no serien possibles.

Ja és oberta, la convocatòria del X Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.



Álbum de fotos de Picasa

Fotografia de: Lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic | CETT
Lliurament IX Premis Emprenedors de la undació Gaspar Espuña CETT

 

Categories
Fundació emprenedors
Material relacionat
viconcdejoveempr.html