Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

22.06.2022

Pere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"

Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje , nascut el 1943 a la Vall Fosca, va anar a la capital a treballar com a cambrer. Al cap de poc temps va entrar a treballar al Via Veneto primer com a cambrer i després com a maître i director. Finalment va esdevenir-ne propietari. Per aquest establiment amb més de 50 anys d’història i una est...

Llegir tot
17.06.2022

Felipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que tractin aliments”

Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al cap que era imprescindible viatjar per aprendre, especialment en el món gastronòmic. Ha cuinat a diversos llocs, dels quals, a part de restaurants d’alta cuina com el Fat Duck, destacaria la Fundació Alícia , on va tenir el primer contacte amb la recerca gastronòmica. És professor de cuina al CE...

Llegir tot
27.05.2022

El turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...

Llegir tot
10.05.2022

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...

Llegir tot
02.05.2022

El CETT i la Diputació de Barcelona uneixen forces per promoure la professionalització del sector turístic

El CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la UB, i la Diputació de Barcelona impulsaran “projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic, així com la promoció del turisme gastronòmic i els productes locals de la província de Barcelona”. L’acord és fruit del conveni de col·laboració que han s...

Llegir tot
02.05.2022

Maria Abellanet (CEO del CETT): “Cal un turisme més humà i sostenible, però això demana temps”

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , assegura que “hem de pensar en una transformació progressiva per aconseguir un turisme més humà, més sostenible, més implicat en el territori, però això demana de temps”. Abellanet ha fet aquesta afirmació en el debat sobre el model turístic organitzat per l’associació Barcelona Futur en el qual han també han participat Marian Muro , directora g...

Llegir tot
28.04.2022

La jornada d’innovació Let’s UB! torna el 13 de maig a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona

El Let’s UB! , jornada d'innovació i emprenedoria de la Universitat de Barcelona (UB), tindrà lloc el divendres 13 de maig a l’edifici històric de la UB. La jornada és el punt de trobada entre els emprenedors de la universitat i l'ecosistema empresarial de Barcelona. També pretén generar sinergies entre projectes i altres agents per visibilitzar el talent de la comunitat UB. El CETT-UB i CETT F...

Llegir tot
20.04.2022

La XVI Trobada Gastronòmica, el 2 i 3 de maig al CETT amb Carme Ruscalleda i Jordi Cruz

La XVI Trobada Gastronòmica tindrà lloc el 2 i el 3 de maig al CETT. La cita és un espai d'enllaç entre l'alumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la recerca gastronòmica. Aquesta edició posa l’enfocament en el desenvolupament sostenible tant des de la dimensió mediambiental com des de la sociocultural i l’econòmica...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot
04.04.2022

El TTM destaca la importància d’atreure i retenir el talent per al turisme del futur

L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres la jornada Tourist Talent Management (TTM), impulsada per la CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala . L’objectiu de la trobada ha estat “promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d’interès vinculats amb la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic, en benefici del desenvolupament s...

Llegir tot