Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.11.2021

Gabriel Lucas Dimmock, millor sommelier d’Espanya: “Sis anys després, encara reviso els apunts del CETT”

cett curs de sommelier diploma de sommelier

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock és el millor sommelier de l’Estat espanyol després de guanyar la 26a edició del Campionat Nacional de Sommeliers Tierra de Sabor, celebrada al 34è Saló Gourmets . Gabriel Lucas Dimmock va formar-se amb el Diploma Superior de Sommelier del CETT-UB el 2014 i el 2015. Dimmock ha visitat aquest dilluns les instal·lacions del CETT per explicar el seu test...

Llegir tot
22.10.2021

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock, millor sommelier de l’Estat espanyol

curs sommelier diploma de sommelier sommelier

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock ha estat proclamat millor sommelier de l’Estat espanyol en la 26a edició del Campionat Nacional de Sommeliers Tierra de Sabor, celebrat aquesta setmana en el marc del 34è Saló Gourmets . Gabriel Lucas Dimmock va estudiar el Diploma Superior de Sommelier del CETT-UB el 2014 i el 2015. Un cop proclamat campió, competirà amb els guanyadors de...

Llegir tot
19.05.2021

250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT

CETT jornada portes obertes

El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...

Llegir tot
05.05.2021

El CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional

La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...

Llegir tot
07.03.2021

8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT

8M gènere Pla d'Igualtat CETT comunitat CETT #WeAreCETT turisme hoteleria gastronomia RSE

Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...

Llegir tot
09.02.2021

Reduir el malbaratament alimentari, un objectiu comú d’Espigoladors i el CETT

Espigoladors gastronomia malbaratament GRCiG Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Cicle Formatiu de grau superior en Direcció de Cuina alimentació cuina

El malbaratament alimentari és un repte global i un dels problemes més presents a la societat. A Europa, el malbaratament alimentari se situa entre 280 i 300 kg per habitant i any, segons indica l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO). A més, aproximadament el 85% dels aliments malbaratats a nivell mundial só...

Llegir tot
21.12.2020

Les 5 recomanacions clau per evitar el malbaratament alimentari durant aquestes festes de Nadal atípiques

Nadal COVID-19 malbaratament alimentari festes esdeveniments gastronomia cuina sostenibilitat ODS

· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, aconsellen fer un consum responsable durant aquestes festes · Planificar els menús, el nombre de comensals i reaprofitar ingredients, algunes de les principals recomanacions Les festes de Nadal seran, enguany, atípiques. Les trobades seran més reduïdes, ...

Llegir tot