Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

09.09.2021

‘Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714’, article del Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola

master patrimoni masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme patrimoni master màster turisme cultura museus centres interpretació gestió

El Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola, del Grup de Recerca Turisme Cultura i Territori (TURCiT) – CETT-UB, han publicat al diari NacióDigital Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714 , un article sobre diversos indrets que ens transporten a la Barcelona de principis del segle XVIII, alguns dels quals responen al moment que va viure la capital del país...

Llegir tot
26.08.2021

El congrés TerresLAB, coorganitzat pel CETT-UB, tindrà lloc el 8 de setembre a Tortosa

turisme i cinema grup de recerca turisme

Tortosa acull el 8 de setembre el TerresLAB , congrés que té l’objectiu d’explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques a més de ressaltar la importància del turisme cinematogràfic en les destinacions contemporànies. Contextualitzat en el Terres Festival , el ...

Llegir tot
05.07.2021

'La transformació d’un sector resilient', article de la CEO del CETT

turisme article

El retorn a la normalitat i l’avenç de la vacunació contra la Covid-19 donen esperança per a tota la societat i per a la recuperació dels sectors més afectats per la pandèmia. Un d’ells és el turístic, que ha patit i pateix les conseqüències derivades de la pandèmia i que té un gran pes al nostre país. En aquest sentit, la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, reflexiona en un article d’op...

Llegir tot
18.06.2021

Coca-Cola i el CETT s’alien amb altres actors privats per impulsar el talent jove amb dificultats per accedir al mercat laboral amb la Gastroescuela de GIRA Jóvenes

En aquesta primera edició a Barcelona han participat 12 joves que han rebut formació en hostaleria impartida pel CETT El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha participat en l’acte institucional de presentació El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hostaleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, Guitart Hotels , la Fundació...

Llegir tot
25.05.2021

El CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’

CETT Observatori CETT Innovació Transformació Digital

El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en la transformació digital del sector turístic i la importància d’impulsar la formació per fer-la efectiva. L’acte va comptar amb experts de l’àmbit de la innovació i la formació, que van compartir diferents perspectiv...

Llegir tot
19.05.2021

250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT

CETT jornada portes obertes

El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...

Llegir tot
19.05.2021

Els experts coincideixen que la transformació de la gastronomia cap a la sostenibilitat és inajornable

CETT gastronomia sostenible

El CETT-UB presenta el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible, la nova formació que prepara els professionals per integrar la sostenibilitat al sector de la gastronomia L’adaptació a la sostenibilitat és un dels grans reptes de la gastronomia en els pròxims anys. Aquesta ha estat la qüestió que ha centrat la XV Trobada Gastronòmica , impulsada pel CETT-UB, centre universitari de referència...

Llegir tot
18.05.2021

Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible

CETT Gastronomia Sostenible

La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT. A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2 * Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments ; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors , i Montserrat Saperas, Di...

Llegir tot
12.05.2021

El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT. En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javi...

Llegir tot
05.05.2021

El CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional

La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...

Llegir tot