Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

13.09.2021

El CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius

cett graus universitaris cicles formatius

L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...

Llegir tot
04.08.2021

Aprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma recepta

Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...

Llegir tot
28.07.2021

El CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria

diploma cett ub

El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB et permetrà millorar les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça. Gràcies a un pla d’estudis actualitzat , coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador...

Llegir tot
09.07.2021

El Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT

barcelona sostenibilitat gastronomia

Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions , una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible , per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alca...

Llegir tot
18.06.2021

Coca-Cola i el CETT s’alien amb altres actors privats per impulsar el talent jove amb dificultats per accedir al mercat laboral amb la Gastroescuela de GIRA Jóvenes

En aquesta primera edició a Barcelona han participat 12 joves que han rebut formació en hostaleria impartida pel CETT El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha participat en l’acte institucional de presentació El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hostaleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, Guitart Hotels , la Fundació...

Llegir tot
21.05.2021

El CETT-UB coorganitza el II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració

El CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastonomy adscrit a la Universitat de Barcelona, la Facultat d’Administració en Hoteleria i Turisme de la Universitat Peruana de Ciències Aplicades i la Facultat d’Administració d’Empreses Turístiques i Hoteleres de la Universitat Externado de Colòmbia coorganitzen la segona edició del Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Rest...

Llegir tot
19.05.2021

250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT

CETT jornada portes obertes

El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...

Llegir tot
19.05.2021

Els experts coincideixen que la transformació de la gastronomia cap a la sostenibilitat és inajornable

CETT gastronomia sostenible

El CETT-UB presenta el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible, la nova formació que prepara els professionals per integrar la sostenibilitat al sector de la gastronomia L’adaptació a la sostenibilitat és un dels grans reptes de la gastronomia en els pròxims anys. Aquesta ha estat la qüestió que ha centrat la XV Trobada Gastronòmica , impulsada pel CETT-UB, centre universitari de referència...

Llegir tot
18.05.2021

Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible

CETT Gastronomia Sostenible

La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT. A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2 * Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments ; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors , i Montserrat Saperas, Di...

Llegir tot
12.05.2021

El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT. En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javi...

Llegir tot