Notícies
Resultats
El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT
Llegir totL'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'
Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...
Llegir totUna recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits
Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...
Llegir totL''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable
La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...
Llegir totEl turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre
La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...
Llegir tot“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”
Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...
Llegir totEl Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT
La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...
Llegir totHelena Martín: “A les llars europees es malgasten més de 17.000 milions de kg de fruites i verdures fresques a l'any”
La directora del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia del CETT, Helena Martín , ha presentat al congrés Microbial Foods de Copenhaguen un pòster titulat Kombucha made from Brassica discards as a healthy and innovative value-added beverage , en col·laboració amb l' IRTA i la Fundació Miquel Agustí . Reintroducció de residus alimentaris a la cadena alimentària A grans trets, què recull el...
Llegir totYouth4EmblematicMountains, un projecte internacional que promou el patrimoni natural i cultural del Berguedà
El projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM), que promou Erasmus+ als entorns del Berguedà, Canigó, Gran Sasso i Olympus, inicia la tercera i última fase, que finalitzarà el setembre de 2022, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental del territori. La iniciativa crearà maletes pedagògiques per a cadascuna de les muntanyes que hi participen, entre elles el Pedraforc...
Llegir totPresència del CETT-UB al Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural a Còrdova
Nou professors i investigadors del CETT-UB participaran en el VIII Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural (CTIC), cita que té lloc del 17 al 19 de febrer a Còrdova. El congrés es durà a terme de forma híbrida i tindrà com a temàtica principal Els nous reptes i oportunitats per al sector turístic després de la pandèmia . Turisme cultural després de la COVID-19 El ...
Llegir tot