Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

28.06.2023

El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3

Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT

Llegir tot
21.06.2023

L'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...

Llegir tot
25.04.2023

La gastronomia sostenible i la creativitat centren la XVII Trobada Gastronòmica

gastronomia sostenible Trobada gastronòmica

Amb el leit motiv de la creativitat sostenible, la XVII Trobada Gastronòmica ha reunit l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. L’Hotel Alimara ha acollit la jornada inaugural que ha comptat amb ponències del xef Sergio Torres ( Restaurant Hermanos Torres ) i de la periodista gastronòmica de La Vanguardia , Cristina Jolonch . La sostenibilitat com a bander...

Llegir tot
01.04.2023

La Trobada Gastronòmica torna al CETT el 24 i 25 d'abril

Amb la XVII edició de la Trobada Gastronòmica el Campus CETT es converteix en un espai denllaç entre lalumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la investigació gastronòmica. Aquest any l´esdeveniment se celebra els dies 24 i 25 d´abril. Creativitat i sostenibilitat gastronòmica En la XVII edició de la Trobada G...

Llegir tot
01.02.2023

Una recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits

Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...

Llegir tot
11.11.2022

L''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable

La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...

Llegir tot
08.11.2022

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism, de nou a la Casa Vicens

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism tornen a la Casa Vicens amb Patrimoni viu i turisme. Experiències i estratègies per enfrontar la nova normalitat post COVID-19 . Coorganitzada pel CETT i la Casa Vicens , es tracta d’una proposta oberta al públic que tindrà lloc el 21 de novembre a les 17.30 h. Turisme i coneixement És la 8a edició d’aquests seminaris, que volen contribuir al...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
16.09.2022

“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”

Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...

Llegir tot
16.09.2022

El Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT

La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...

Llegir tot