Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

28.06.2023

El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3

Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT

Llegir tot
21.06.2023

L'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...

Llegir tot
01.02.2023

Una recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits

Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...

Llegir tot
11.11.2022

L''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable

La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
16.09.2022

“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”

Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...

Llegir tot
16.09.2022

El Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT

La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...

Llegir tot
08.06.2022

Helena Martín: “A les llars europees es malgasten més de 17.000 milions de kg de fruites i verdures fresques a l'any”

La directora del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia del CETT, Helena Martín , ha presentat al congrés Microbial Foods de Copenhaguen un pòster titulat Kombucha made from Brassica discards as a healthy and innovative value-added beverage , en col·laboració amb l' IRTA i la Fundació Miquel Agustí . Reintroducció de residus alimentaris a la cadena alimentària A grans trets, què recull el...

Llegir tot
16.03.2022

Youth4EmblematicMountains, un projecte internacional que promou el patrimoni natural i cultural del Berguedà

El projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM), que promou Erasmus+ als entorns del Berguedà, Canigó, Gran Sasso i Olympus, inicia la tercera i última fase, que finalitzarà el setembre de 2022, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental del territori. La iniciativa crearà maletes pedagògiques per a cadascuna de les muntanyes que hi participen, entre elles el Pedraforc...

Llegir tot
14.02.2022

Presència del CETT-UB al Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural a Còrdova

congrés còrdova turisme cultural covid-19

Nou professors i investigadors del CETT-UB participaran en el VIII Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural (CTIC), cita que té lloc del 17 al 19 de febrer a Còrdova. El congrés es durà a terme de forma híbrida i tindrà com a temàtica principal Els nous reptes i oportunitats per al sector turístic després de la pandèmia . Turisme cultural després de la COVID-19 El ...

Llegir tot