Serveis en línia
INICI > Recomanem > Llibres recomanats

 

LIBROS INTERESANTES

Octubre2017

-An intorduction to the geography of tourism / Velvet Nelson. —  2ª ed. —  London : Rowman & Littlefield, 2017.

-Appetite for innovation. Creativity & change at elBulli / M. Pilar Opazo. —  New York : Columbia University Press, 2016.

-Basque. Territorio creativo / Andrés Rodríguez. —  San Sebastián : Basque Culinary Center, 2016.

-De la página al plato. El libro de cocina en España / María Paz Moreno. —  Gijón : Trea, 2012. 

-El transporte aéreo en la Unión Europea: de la liberación a la protección de los consumidores / Òscar Casanovas Ibáñez. —  Barcelona : Atelier, 2017.

-La cocina futurista. Una comida que evitó un suicidio / Marinetti y Fíllia, F.T. —  Barcelona : Gedisa, 2014. 

-Mouthfeel. How texture makes taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek. —  New York : Columbia University Press, 2017. 

-Paladear con el cerebro / Francisco Javier Cudeiro Mazaira. —  Madrid : CSIC, 2012.

-Relae. A book of ideas / Christian F. Puglisi. —  New York : Ten Speed Press, 2014.

-The perfect meal. The multisensory science of food and dining / Charles Spence & Betina Piqueras-Fiszman. —  Oxford : Wiley, 2014. 

-Una historia comestible / L. Jacinto García Gómez. —  Gijón : Trea, 2013.

 

 

 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/html/cast/noveadqu.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014
Última modificació 18/10/2017