Serveis en línia
INICI > Recomanem > Llibres recomanats

 

LLIBRES INTERESSANTS

Gener 2020

-Gastronomy tourism: Motivation, food image and intention to travel: Factors that influence local food consumption motivation and intention to travel to a culinary tourism destination / Birce Gürbaskan Akyüz. —  Istambul : Istambul Bacesehir University, 2017.

-La actividad turística española en 2018 / AECIT. —  Madrid : Síntesis, 2019. — 
    Pàgina 343, Turismo cinematográfico d'Eugeni Osàcar

-Overtourism: Issues, realities and solutions / Edited by Rachel Dodds and Richard W. Butler. —  Berlin : De Gruyter, 2019. 

-Productos no elaborados: Qué son, clasificaciones y categorías / Bullipedia. —  Roses : elBullifoundation, 2019.

-Qué es cocinar: La acción: cocinar. El resultado: cocina / Bullipedia. —  Roses : ElBullifoundation, 2019. 

-The Routledge handbook of tourism impacts: Theoretical and applied perspectives / Edited by Dogan Gursoy and Robin Nunkoo. —  London : Routledge, 2019. 

-Variedades de vid en España. —  2ª ed. —  Madrid : Grupo Editorial Agrícola Española, 2013.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/html/cat/noveadqu.html

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014
Última modificació 22/01/2020