Serveis en línia
INICI > Recomanem > Llibres recomanats

 

LLIBRES INTERESSANTS

Desembre 2019

-Diccionario de gastronomía LID - AIGB. —  Madrid : Editorial Empresarial, 2019.

-Formación y orientación laboral / Juan Carlos Alvarez Martínez, Pilar Herráez Vidal, Miguel Angel Prieto García. —  Madrid : Macmillan Iberia, 2018. 

-Greening food and beverage services: A green seal(th) guide to transforming the industry / Cheryl Baldwin. —  Michigan : American Hotel & Lodging Educational Foundation, 2012

-Memorias de un Barman de cabecera / Josep Victori Llovera. —  Barcelona : Memorias ediciones, 2019. 

-Osona: el patrimoni cultural. —  Manlleu : Fundació Antiga Caixa Manlleu, 2019. — 
    A la pàgina 51, "La relació turisme i patrrimoni: sincera o de conveniència" de Merè Colom Oliva

-The ultimate guide to sugars & sweeteners: Discover the taste, use, nutrition, science, and lore of everything from agave nectar to xylitol / Aan Barclay, Philippa Sandall amd Claudia Shwide-Slavin. —  New York : The Experiment, 2014. 

 

 

 

 

 


 


 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/html/cat/noveadqu.html

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014
Última modificació 04/12/2019