El CETT organitza les cápsules de restauració de l’Hospitality Business Event, una trobada per als professionals de l'hostaleria07/10/2014 |
|
Hostelco organitza Hospitality Business Event, del 20 al 23 d’octubre, un espai professional que reunirà més de 50 experts del món de la hostaleria que en 24 sessions i xerrades indicaran quines són les claus útils per dinamitzar i internacionalitzar els negocis i apuntaran les principals tendències del sector. L'esdeveniment comptarà també amb espais específics dedicats al networking i l'assessorament i acollirà el lliurament dels premis "Hostelco Awards".
L'esdeveniment compta amb un disseny innovador i s'estructura en diferents ponències anomenades 'càpsules de coneixement' d'un màxim de 50 minuts de durada entre les quals els assistents podran triar només les del seu interès. Aquest format flexible s'adapta així a les necessitats dels visitants o expositors perquè rendibilitzin al màxim la seva visita al saló.
El programa arrencarà el 20 d'octubre amb sessions dedicades a l'àmbit de la restauració, dirigides, organitzades i dissenyades íntegrament pel CETT-UB, amb la participació de més de 30 professionals especialitzats i se centraran en les noves tendències en models de negoci i oferta gastronòmica i en com optimitzar la gestió. Les càpsules organitzades són les següents:
Seguirà el 21 i 22 d’octubre les xerrades centrades en la indústria hotelera. El 23 d'octubre, que coincidirà amb l'últim dia d'Hostelco, les càpsules de coneixement' se centraran en l'estudi de les últimes tendències en àmbits clau per a la indústria hotelera com són el fitness o el wellness.
Per a més informació podeu contactar amb la web oficial a través de l'enllaç
|
|
Més informació... |