Aina Mostaza, alumna del CETT, a la final del concurs Escoge a tu pinche de Makro a San Sebastian Gastronomika 2015

30/09/2015  
Fotografia de: Aina Mostaza, alumna del CETT, a la final del concurs Escoge a tu pinche de Makro a San Sebastian Gastronomika 2015 | CETT

Aina Mostaza, alumna del 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració del CETT participarà, el proper dimarts 6 d’octubre, com a finalista de la 5a edició del Concurs Escoge a tu Pinche de Makro, en el marc del Congrés San Sebastian Gastronomika.

 

El concurs, dirigit en exclusiva a alumnes d’escoles d’hosteleria, conta aquest any amb la participació dels xefs:

  • Jesús Sánchez (Villaverde de Pontones-Cantabria). Cenador de Amos.

  • Nandu Jubany (Calldetenes-Barcelona). Can Jubany.

  • Francis Paniego (Ezcaray-La Rioja). El Portal de Echauren.

  • María Marte (Madrid). El Club Allard.


 

Fotografia de: Aina Mostaza, alumna del CETT, a la final del concurs Escoge a tu pinche de Makro a San Sebastian Gastronomika 2015 | CETT 

L'Aina tindrà l'oportunitat de treballar amb el xef Francis Paniego al seu restaurant durant 3 dies per millorar la recepta que prepararà a la gran final. El guanyador s'endurà 500€ en productes Makro, mentre que els quatre finalistes obtindrán 250€ i un joc de ganivets Premium. 


La final es podrà seguir en streaming en aquest enllaç.

 

L’any passat, l’alumne del CETT Ivan Escanez va quedar-ne finalista.