César Cánovas jurat del concurs Cambrer de l'Any del Saló Alimentària27/04/2016 |
|
Aquest dijous, 28 d'abril, es celebra en el marc de la Fira Alimentària la final del VI Concurs Cuiner de l'Any i del II Concurs Cambrer de l'Any.
Tots dos certàmens tindran lloc al Saló Restaurama de la fira Alimentària. El Concurs Cuiner de l'Any es desenvoluparà a l'espai The Alimentaria Experience mentre que Concurs Cambrer de l'Any ho farà a l'aula gastronòmica.
César Cánovas, coordinador dels serveis de Restauració del CETT-UB, ha estat escollit per formar part del jurat que decidirà quin dels quatre cambrers ha estat el millor en el tast de vi, el muntatge de la taula o la preparació d'un cafè i pot aconseguir el xec de 2.000 € . Per la seva banda, els xefs hauran de preparar, en cinc hores, el seu millor menú compost per un primer, un segon i unes postres per aspirar als 6.000 € del premi.
PROGRAMA Hora començament: VI Concurs Cuiner de l'Any (CCA): 8: 30h. II Concurs Cambrer de l'Any (CCMA): 9: 00h. Lliurament de premis: a partir de les 16: 30h.
CUINERS CONCURSANTS • Juan Manuel Salgado Domínguez, restaurant Plassohla de l'Hotel OHLA (Barcelona) • Adrián Bosch Barrera, restaurant Tiziano de l'Hotel Villa Corts (Tenerife) • Raúl Resino Olivares, restaurant Raúl Resino (Benicarló, Castelló) • Òscar Rodríguez, restaurant River Hall (Saragossa) • Iñaki Murua Coca, Hotel Viura (Villabuena d'Àlaba) • Lucía Freitas Rodríguez, A Tafona Casa de Xantar (Santiago de Compostel·la) • Rubén Osorio Castañón, restaurant Ergo (Miranda d'Ebre, Burgos) • Cristóbal José Muñoz Ortega, Le Cordon Bleu (Madrid).
CAMBRERS CONCURSANTS • Juan José Martínez Navarro, restaurants Peyma (Múrcia) i Signature Gastromusic • Victor Pozas Vaz, restaurant Gairebé K Si (Palma de Mallorca) • Helder Alexandre da Silva, Escola Superior d'Hostaleria Artxanda (Bilbao) • Óscar Quintana Lourido, restaurant Culler de Pau (1 *) (Pontevedra)
|
|