Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona

17/05/2016  
Fotografia de: Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona | CETT

Dins del  XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que es va celebrar als jardins del Roserar del Parc de Cervantes , del 14 al 16 de maig,  dos alumnes del CETT de primer de Tècnic Superior de Direcció de Cuina,  van realitzar  un taller demostració de gastronomia i roses el dissabte, 14 de maig.

 

Es tractava, doncs, de fer un showcooking a partir de l’ús de les roses com a element principal dels plats. El taller es va dividir en  dues etapes; per una banda l’aplicació de la rosa en la cuina d’avantguarda i per l’ altra, el tast de les diferents elaboracions.

 

Els plats que es van presentar:

Gaspatxo de cireres i roses  (opció  de degustació)

Caneló de d ànec  fred  amb salsa de roses

Ravioli de rosa amb xocolata amb llet

 

Mini coc de fruites d estiu i roses (opció de tast)