Notícies

Quarta edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona

03/10/2016  
Fotografia de: Quarta edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona | CETT

Des del Barcelona Institut d'Emprenedoria (BIE) de la Universitat de Barcelona impulsen, per quarta vegada, i desprès de l'èxit de les anteriors edicions, el Programa Akademia de la 'Fundación Bankinter Innovación'.


Es tracta d'un programa de promoció de l'esperit emprenedor destinat tant a estudiants de grau (3r o 4rt curs, preferentment) com de Màsters de qualsevol disciplina i àmbit del coneixement. Akademia dóna molta importància a la interdisciplinarietat, essent la  barreja de perfils i disciplines un dels objectius del Programa. Es basa en la impartició de 10 “xerrades inspiradores” a càrrec de persones amb trajectòria en els diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria, que la FBK Innovació posa a disposició del Programa Akademia.

Podeu trobar més informació del programa aquí. 


La inscripció al Programa és gratuïta, però les places són limitades i es realitza un procés de selecció, previ a l'acceptació, d'acord amb el CV i el perfil dels alumnes interessats.

La presentació del programa és el 20 d'octubre a les 17:00 en l’aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa (Edifici 690).