Ja teniu disponible un nou exemplar de la revista TOT CETT

02/12/2016  
Fotografia de: Ja teniu disponible un nou exemplar de la revista TOT CETT | CETT

En aquest número 32 entrevistem al nou director general de Turisme de la Generalitat de Barcelona, el Sr. Octavi Bono, parlem de l’Smart Tourism Congress Barcelona CETT i fem un recull de les notícies més destacades des d’abril, tant en formació com en estudis i recerca.

També ens fem ressò del turisme intel·ligent, des d’una visió humanista en clau de futur, a partir de l’opinió del Sr. Albert Cortina, advocat i urbanista, així com de la celebració de l’Internship Talent Fair CETT-UB o els 10 anys d’Àgora BCN, entre d’altres. 

 

Recorda que trobaràs aquest nou exemplar a la recepció del CETT, a l’Hotel Alimara, a l’Àgora BCN i al Centre de recursos.

Si vols, també pots consultar tot el número via online fent clic aquí, o llegir l’article que més t’interessi fent clic damunt del titular.

 


Editorial

LA CLAU DE L’ÈXIT

 

Notícies

NOU INCREMENT de l’arribada de turistes

El Pla Estratègic de Turisme de Barcelona 2016-2020 es defineix

NOVA ENTREGA dels Guardons del Turisme de Catalunya

Jornades sobre turisme i Societat

MOSSÈN BATALLA, Premi Honorífic del CETT a l’Emprenedor Pioner

Baleària i les experiències pràctiques per a l’alumnat del CETT

Novetats a la web de la Direcció de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona

 

CETT en Acció

S’iNiCIA el curs acadèmic 2016-2017

La Dra. Maria Abellanet, membre d’HONOR del CONSEDOC

Nou curs al NOU CAMPUS

Èxit de la Internship Talent Fair CETT-UB 2016

Urbanisme i models turístics, protagonistes de l’Observatori CETT

BECA de la FGE-CETT a Líderes del Mañana

Àgora BCN fa 10 anys

L’HOTEL ALIMARA BARCELONA, referent en el sector MICE

Responsabilitat Corporativa

EL CETT als mitjans de comunicació

FLAIXOS

 

Tema

L’Smart Tourism CONGRESS BARCELONA CETT 2016

 

Entrevista

Octavi Bono Gispert, director general de Turisme

 

CETT Formació

Participació de l’alumnat en fires i congressos

Presents al Japó

El CETT participa en la creació del Pla de la Gastronomia

L’XI Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya se celebra al CETT

Concursos gastronòmics

Hotel Arts Barcelona: L’aprenentatge en un establiment de luxe

S’entreguen els guardons del XII Concurs de Projectes Emprenedors

Coneguem els Docents del CETT

FLAIXOS

SORTIDES formatives de l’alumnat

 

AAA CETT

L’antic alumnat emprenedor

L’antic alumnat del CETT avui

L’antic alumnat arreu del mÓN

 

Coneguem Catalunya

Descobreix la nova aplicació mòbil Visitmuseum

 

Internacional

Internship als Estats Units: més a prop del que t’imagines!

El CETT participa en un projecte de mobilitat internacional ERASMUS+

Aliances acadèmiques

El CETT més universal

 

Opinió

TURISME INTEL.LIGENT Una visió humanista en clau de futur

 

Estudis i investigacions

La imatge turística de Barcelona a través de les pel·lícules internacionals

La valoració de la RSE per part del consumidor hoteler

La internacionalització de les empreses hoteleres i la productivitat

Un projecte sobre turisme i cinema, Premi Ramon Arcarons al Millor Treball Final de Grau de Turisme del CETT

S’edita el 10è volum de la revista ARA, Journal of Tourism Research

El GRTCT augmenta la seva projecció gràcies a la participació en diversos projectes de recerca

Mobile Marketing: la nova frontera. Cap a un Índex de Qualitat de les apps en el sector hoteler*

Casen el bonítol i el mango? Appetit i la gastronomia computacional

 

Recursos turístics

Recursos Turístics

 

Recepta

Pop amb albergínies i mel, emulsió de pebre vermell de la Vera i alga nori