En aquest número 32 entrevistem al nou director general de Turisme de la Generalitat de Barcelona, el Sr. Octavi Bono, parlem de l’Smart Tourism Congress Barcelona CETT i fem un recull de les notícies més destacades des d’abril, tant en formació com en estudis i recerca.
També ens fem ressò del turisme intel·ligent, des d’una visió humanista en clau de futur, a partir de l’opinió del Sr. Albert Cortina, advocat i urbanista, així com de la celebració de l’Internship Talent Fair CETT-UB o els 10 anys d’Àgora BCN, entre d’altres. Recorda que trobaràs aquest nou exemplar a la recepció del CETT, a l’Hotel Alimara, a l’Àgora BCN i al Centre de recursos. Si vols, també pots consultar tot el número via online fent clic aquí, o llegir l’article que més t’interessi fent clic damunt del titular. Editorial
LA CLAU DE L’ÈXIT Notícies
NOU INCREMENT de l’arribada de turistes
El Pla Estratègic de Turisme de Barcelona 2016-2020 es defineix
NOVA ENTREGA dels Guardons del Turisme de Catalunya
Jornades sobre turisme i Societat
MOSSÈN BATALLA, Premi Honorífic del CETT a l’Emprenedor Pioner
Baleària i les experiències pràctiques per a l’alumnat del CETT
Novetats a la web de la Direcció de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona CETT en Acció
S’iNiCIA el curs acadèmic 2016-2017
La Dra. Maria Abellanet, membre d’HONOR del CONSEDOC
Nou curs al NOU CAMPUS
Èxit de la Internship Talent Fair CETT-UB 2016
Urbanisme i models turístics, protagonistes de l’Observatori CETT
BECA de la FGE-CETT a Líderes del Mañana
Àgora BCN fa 10 anys
L’HOTEL ALIMARA BARCELONA, referent en el sector MICE
Responsabilitat Corporativa
EL CETT als mitjans de comunicació
FLAIXOS Tema
L’Smart Tourism CONGRESS BARCELONA CETT 2016 Entrevista
Octavi Bono Gispert, director general de Turisme CETT Formació
Participació de l’alumnat en fires i congressos
Presents al Japó
El CETT participa en la creació del Pla de la Gastronomia
L’XI Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya se celebra al CETT
Concursos gastronòmics
Hotel Arts Barcelona: L’aprenentatge en un establiment de luxe
S’entreguen els guardons del XII Concurs de Projectes Emprenedors
Coneguem els Docents del CETT
FLAIXOS
SORTIDES formatives de l’alumnat AAA CETT
L’antic alumnat emprenedor
L’antic alumnat del CETT avui
L’antic alumnat arreu del mÓN Coneguem Catalunya
Descobreix la nova aplicació mòbil Visitmuseum Internacional
Internship als Estats Units: més a prop del que t’imagines!
El CETT participa en un projecte de mobilitat internacional ERASMUS+
Aliances acadèmiques
El CETT més universal Opinió
TURISME INTEL.LIGENT Una visió humanista en clau de futur Estudis i investigacions
La imatge turística de Barcelona a través de les pel·lícules internacionals
La valoració de la RSE per part del consumidor hoteler
La internacionalització de les empreses hoteleres i la productivitat
Un projecte sobre turisme i cinema, Premi Ramon Arcarons al Millor Treball Final de Grau de Turisme del CETT
S’edita el 10è volum de la revista ARA, Journal of Tourism Research
El GRTCT augmenta la seva projecció gràcies a la participació en diversos projectes de recerca
Mobile Marketing: la nova frontera. Cap a un Índex de Qualitat de les apps en el sector hoteler*
Casen el bonítol i el mango? Appetit i la gastronomia computacional Recursos turístics
Recursos Turístics Recepta
Pop amb albergínies i mel, emulsió de pebre vermell de la Vera i alga nori
|