Notícies

Del 12 al 14 de desembre, suma't a la campanya de recollida de joguines!

05/12/2016  
Fotografia de: Del 12 al 14 de desembre, suma't a la campanya de recollida de joguines! | CETT

Hem arribat a la desena edició de la campanya de recollida de joguines que organitza la Universitat de Barcelona. Un any més, des del Campus CETT-UB ens sumem a la causa, per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis.

 

Entre els dies 12 i 14 de desembre podreu participar entregant joguines noves, educatives, no sexistes ni tampoc bèl·liques, i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. Us demanem que els entregueu sense embolicar.


S’habilitaran diversos punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu ben a prop, en el Hall del Campus, al costat de Secretaria, i també Àgora BCN, que estaran a la vostra disposició els 3 dies que dura la campanya, per superar la xifra de joguines de l'any passat.

 

Aquesta campanya està organitzada pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment i la Fundació Solidaritat UB, que col·labora amb la Creu Roja per difondre aquesta proposta educativa i pedagògica que pretén arribar a més de 25.000 nens de tota Catalunya.

 

No és només una joguina, és molta felicitat!


Fotografia de: Del 12 al 14 de desembre, suma't a la campanya de recollida de joguines! | CETT

 

Més informació aquí.