Notícies

El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki

26/04/2017  
Fotografia de: El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki | CETT

Del 3 al 9 de maig el CETT acollirà la segona acció de la Culinary Caravan on the Move, un projecte educatiu finançat per la Unió Europea en el marc d’Erasmus+ en el que hi estan implicades quatre escoles d’hoteleria i quatre d’administració i finances de diferents països europeus, amb l’objectiu de crear un food truck a cadascun dels països participants. El CETT rebrà la propera setmana tots els estudiants seleccionats de les diferents escoles participants de Finlàndia, Itàlia, Letònia, Espanya, els seus professors i els coordinadors del projecte.


Serà l’ocasió de que els estudiants catalans, letons, italians i finlandesos, que fins ara s’han comunicat a través de les xarxes socials i d’una plataforma d’e-learning, es coneguin personalment, treballin plegats i aprofitin aquesta ocasió única de trobar-se i intercanviar experiències amb joves d’altres països.


Durant el cap de setmana del 6 i 7 de maig estarà en funcionament el pop up que els estudiants han dissenyat, un food truck que s’instal·larà al conegut i concorregut Palo Alto Market.


Els alumnes seleccionats al CETT per participar en aquesta segona acció (la primera acció va tenir lloc a Hèlsinki, al desembre de 2016) són: Bárbara Abellán, Ainhoa Mata, i Isaac Ojeda, estudiants de 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració, i Magda Elisa Castillo, alumna de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina.


El professor de cuina Alberto Martínez Ripa és el docent responsable i Isabel Lugo la coordinadora del projecte al CETT.


Dirigeixen el projecte l’Escola Tècnica Professional del CETT, pel que fa a la Formació Professional en Cuina i Serveis de Restauració, i el Col·legi Badalonès (Badalona), en el terreny d’Administració i Finances. Participa com a assessor el xef Xavier Franco (propietari del Restaurant Saüc i actualment xef del Restaurant "Les Magnòlies", Arbúcies, 1 * Michelin).


No perdeu l’ocasió de conèixer els que tenen preparat al Palo Alto Market!


Estem segurs que serà tot un èxit!!!


Fotografia de: El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki | CETT