XXII Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

12/05/2017  
Fotografia de: XXII Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT | CETT

El pròxim dilluns, 15 de maig, celebrem la XXII edició del Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT. En aquesta vint-i-dosena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defensaran la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador de personalitats referents del sector i un jurat intern format per professors del CETT, els quals decidiran els guanyadors.


Els alumnes participants són:

Grup1: Maria Blanch, Magda Castillo, Paul Raynal, Vicente Lladró i Ainhoa Mata.

Grup2: Willian Aguilar, Marc Navarro, Mihai Bogdan Toma, Marc Amores, Mario Tena

Grup3: Alejandra Membibre, Assumpta Roig, Matías Trelis, Laia Aribó i Montse LLebot


El jurat degustador està format per Juan Carlos Ibánez (Restaurant Lasarte), Lluís Estrada (Pastisseria Canal), Vicent Guimerà (Restaurant l’Antic Molí), Salvador Garcia-Arboç (Periodista Gastronòmic), Carles Sitjar (DAMM), Alex Galí (Fundació DAMM).


L’Aula Restaurant CETT acollirà aquest consurs en que els diferents grups passaran per diferents fases:

- Elaboració d’un còctel lliure de benvinguda

- Elaboració de l’entrant, seleccionat en la fase prèvia inspirat en un cuiner/a català/na.

- Maridatge del vi català, trinxat i emplatat del plat obligatori, que serà el plat del Corpus de la Cuina Catalana, Bacallà amb samfaina

- Elaborar unes postres de caràcter lliure, on la base serà la xocolata i la cervesa Damm.


Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria, el 24 de maig. 


Molta sort a tots!


Podeu veure les imatges de la jornada aquí:

Fotografia de: XXII Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT | CETT