Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017!18/05/2017 |
|
Avui, dijous 18
de maig, celebrem el XI Concurs de
Cocteleria Bacardí-CETT 2017 “Mix it up con Star of Bombay”. En aquest concurs, que es desenvolupa a l’Hotel Alimara Barcelona, participen 7 alumnes finalistes del CETT que realitzaran una recepta de còctel innovadora que porti com a base aquest famós destil·lat, el rom. El concurs comptarà amb un jurat degustador i un de tècnic, ambdós, formats per a figures destacades del sector. El jurat degustador està format per Jesús Bilbao (regional Manager de bacardí), Eduard Campos (Bartender de la cocteleria Negroni) i Nan Ferreres (Directora de l’Escola Tècnica Professional CETT). El jurat tècnic el representa Sergi Soto (City Trade Ambassador), Jerónimo Vázquez (head bartender de Boadas), Maite Targell (Field Sales Coordinator) i (Group Bar Manager del grup ElBarri). L’alumnat finalista que participarà en aquesta edició és:
Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria, el 24 de maig.
|
|