Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017!

18/05/2017  
Fotografia de: Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017! | CETT

Avui, dijous 18 de maig, celebrem el XI Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT 2017 “Mix it up con Star of Bombay”.


En aquest concurs, que es desenvolupa a l’Hotel Alimara Barcelona, participen 7 alumnes finalistes del CETT que realitzaran una recepta de còctel innovadora que porti com a base aquest famós destil·lat, el rom.


El concurs comptarà amb un jurat degustador i un de tècnic, ambdós, formats per a figures destacades del sector.


El jurat degustador està format per Jesús Bilbao (regional Manager de bacardí), Eduard Campos (Bartender de la cocteleria Negroni) i Nan Ferreres (Directora de l’Escola Tècnica Professional CETT).


El jurat tècnic el representa Sergi Soto (City Trade Ambassador), Jerónimo Vázquez (head bartender de Boadas), Maite Targell (Field Sales Coordinator) i (Group Bar Manager del grup ElBarri).


L’alumnat finalista que participarà en aquesta edició és:

  • Laia Aribó Romero - Apple star
  • Ignasi Bustamante Bornancini - Ella
  • Guillem Delgado Barnadas- East side star
  • Carlos Alfredo Grullon Cepeda - British passion
  • Francesc Lozano Rius- Gin cheese
  • Miquel Miró i Montoya- Yezzy
  • Francisco Terres Lengronne- The queen’s tea


Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria, el 24 de maig.