Cuina i Cultura Gastronòmica Xinesa al CETT, dins d'Els Juliols de la UB

04/07/2017  
Fotografia de: Cuina i Cultura Gastronòmica Xinesa al CETT, dins d'Els Juliols de la UB | CETT

Del 10 al 14 de juliol, tornem a impartir al CETT el curs La Xina: Cuina i Cultura Gastronòmica, en el marc d'Els Juliols de la UB, un curs coordinat pel CETT i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.


La Xina posseeix una de les gastronomies més riques i antigues del món. Les seves tradicions culinàries són el reflex d’una cultura refinada i ancestral que, no obstant això, és present de forma natural en l’alimentació quotidiana de la seva gent, per senzilla que sigui. Però, tot i ser una de les cuines més difoses internacionalment i malgrat ser present a totes les ciutats del món, és també una de les més desconegudes en la seva autèntica essència.

Aquest curs dona a conèixer les arrels i els fonaments d’aquesta gastronomia mil·lenària i proposa una sèrie de demostracions culinàries per conèixer de forma pràctica els ingredients, les tècniques i les característiques particulars dels diferents estils culinaris de la Xina.


L’horari del curs serà de 16h a 20.30h. Podeu veure el programa complet aquí.