Concurs de Gastronomia "Atún Rojo Balfegó"26/09/2017 |
|
Demà dimecres, dia 27 de setembre el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, acollirà la primera edició del Concurs de Gastronomia “Atún Rojo Balfegó”, que ja és un dels concursos més importants de cuina professional d’Europa. Els plats a desenvolupar en les dues fases del concurs han de tenir només un ingredient obligatori: “Atún Rojo de Balfegó”. En el criteri de selecció s’ha valorat l’aspecte visual, estètic i original de la recepta presentada. Només 12 cuiners participants han estat seleccionats:
Els participants han de cuinar les seves propostes per a 6 persones que compondran el jurat a cada fase. El jurat està format per professionals reconeguts dins del sector gastronòmic:
A una primera fase eliminatòria seran eliminats 6 cuiners, i només els altres 6 hauràn d’ elaborar un segon plat diferent a la primera proposta. Aquest concurs serà emès a “Canal Cocina” en directe des de les instal·lacions del CETT a partir de les 9h del dia 27 de setembre. Molta sort a tots!
|
|