Arriba el Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona Cook&Travel!

10/05/2018  
Fotografia de: Arriba el Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona Cook&Travel! | CETT

Aquest dissabte 12 i diumenge 13 de maig esdevé el Cook & Travel a l'antiga Fàbrica Damm, el primer Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona

Vine a viure una experiència gastronòmica gaudint dels espais 'Cuines del Món', on podràs tastar plats de cuina internacional que ofertaran alguns dels millors restaurants internacionals de Barcelona, i a l'espai 'Market' podràs adquirir aliments, salses, espècies, llibres i gadgets de cuina relacionats amb les cuines del món i els viatges. A més, hi haurà tres espais més destinats a activitats: 

- L'Auditori Showcooking, on representants de les cuines de diversos països del món elaboraran els seus plats en directe.

- L'espai Tallers Cook&Travel, que acollirà una amplia programació amb diferents temàtiques.

- El Racó del Gastroviatger, en el que es realitzaran taules rodones sobre turisme gastronòmic organitzades pel CETT-UB, xerrades a càrrec de la revista Cuina, es projectarà el documental sobre el xef Albert Adrià, entre d'altres activitats.


No et pots perdre: La taula rodona CETT el diumenge 13 a les 16:00h a la Sala de Bàscules que versarà sobre el tema La gastronomia com a motor turístic global, i que comptarà amb Hugo Palomar, Fundador & CEO de Foodie&Tours i Mentor del CETT; Lluis Pujol, Gerent de Saborea España; Rafa Casas, Director Comercial de El Tenedor; Jose María de Juan, com a Representant de la WFTA; Emma Pla, Directora del Màster d'Innovació en la Gestió Turística del Patrimoni Gastronòmic de l'EU CETT-UB; i moderada pel Dr. Enric López C., Director del Màster en Direcció d'Empreses Turístiques de l'EU CETT-UB.

T'hi esperem!