Aquests mesos d'octubre i
novembre el programa Deixa'm Tastar de l'emissora
SERCat estrena nova secció amb episodis de cocteleria i mixologia de
la mà de Damià Mulà, professor del Curs de Cocteleria i Mixologia del CETT-UB, qui serà
entrevistat per portar la cocteleria a casa.
El primer episodi Còctel
amb ratafia ja està disponible, no te'l perdis!

'Deixa’m tastar' és un
programa obert, fresc i didàctic, fet fora de l'estudi amb col·laboradors del
món foodie conduit
per Marc Orozco i Xènia Roset, i emés els
dissabtes i diumenges d’11 a 12h del migdia a SERCat.
El programa es pot seguir
a Facebook i Twitter amb el perfil @Deixamtastar i a
les freqüències de SERCAT: Barcelona 103.5 | Girona
97.4 | Tarragona 97.1 | Lleida 99.2 | Catalunya Central 104.4 Empordà 104.0 i
104.4 | Penedès 104.4