Serveis en línia
INICI > Notícies > Open Kitchen 2018 = Arquitectura + Gastronomia

Open Kitchen 2018 = Arquitectura + Gastronomia
22/10/2018  

Els organitzadors de 48H OPEN HOUSE BCN ens porten ara OPEN KITCHEN, una iniciativa que profunditza en la relació entre arquitectura i cuina. Amb aquesta idea, neix la taula rodona que portarà com a tema: "Construint el paladar". A més de l'arquitecte Jordi Tió, estem molt contents de poder comptar amb el xef i professor de cuina del CETT, Òscar Teixidó, i la dissenyadora Elsa Yranzo per l'esmentada taula rodona. Els tres seran els encarregats d'enllaçar aquestes dues disciplines artístiques i de conversar sobre la seva relació. Us hi esperem!


Divendres 26.10.2018
12:30h - La Plaça

  

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=359230

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014