Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT cuina per la Jornada Zero Food Waste!

El CETT cuina per la Jornada Zero Food Waste!
08/11/2018  

Per primera vegada, el CETT i, més concretament els nostres xefs i professors de cuina, Oscar Teixidó, Fernando Martínez Conde i Felipe Celis, seran els encarregats de confeccionar el menú solidari de la Jornada #zerofoodwaste.

Aquesta jornada es presenta com un altaveu per a les persones i els projectes que treballen en la prevenció i reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l’aprofitament i l’horitzó residu zero. Una sortida al carrer per a cuinar i servir 1000 racions de menjar rescatat per tal de reivindicar els aliments com un tresor valuós.

Una experiència nodridora en la què s’estima recuperar 1 tona d’aliments que suposa un estalvi mediambiental de: 1.500 kg de CO2, 52.800 litres d’aigua, 1,40 hectàrees de terra i 3.000€.

T’apuntes?

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=361740

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014