S’ha posat en
marxa una segona edició del projecte Erasmus+ de col·laboració educativa en el què
el CETT participa juntament amb altres països de la Unió Europea (Finlàndia,
Holanda i Itàlia), que en aquesta ocasió porta el nom de 'Taste Europe on the go'.
El projecte es
basa en l’aprenentatge digital, la cooperació online i la mobilitat internacional, i el seu objectiu és que els estudiants de formació professional dels
països participants millorin les seves competències en el disseny, la
implementació i la gestió d'una empresa de restauració, i més concretament,
d’una fórmula de street food en format pop up que durant 2 dies estarà funcionant en quatre ciutats
europees: Hèlsinki, Breda, Bardolino i Barcelona.
La primera
experiència està ja en marxa i l’equip del
CETT es troba en aquests moments a Hèlsinki. Els dies 15
i 16 de desembre el food truck que
els estudiants dels quatre països han dissenyat durant dos mesos estarà funcionant al Mercat de Nadal de
Teurastamo. Els alumnes participants són Sofia Sánchez, Eric Gómez
i Antonio Armante, que cursen el 3r
any del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina-Gastronomia i Serveis de
Restauració. El professor de cuina, Alberto
Martínez Ripa, és el docent responsable i, Isabel Lugo, la coordinadora del projecte al CETT.

|