S'inicia el període de Mentoring del Concurs de Projectes Emprenedors 2018 FGE-CETT!

11/01/2019  
Fotografia de: S'inicia el període de Mentoring del Concurs de Projectes Emprenedors 2018 FGE-CETT! | CETT

Avui, 11 de gener de 2019, mentors, guanyadors i l’equip de mentoring del CETT que forma part del Concurs de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT ha celebrat al Campus CETT-UB la primera reunió del Mentoring CETT que dóna el tret de sortida d'aquesta etapa de sis mesos.

La reunió, conduïda pel Dr. Enric López C., coordinador de la part acadèmica del Concurs i professor i investigador del Campus CETT-UB, i la Dra. Maria Abelleanet, CEO del Grup CETT, ha introduït les diferents etapes del procés de mentoring i ha posat en comú els tres projectes; en primer lloc, Maurici Cot, pastisseria i postres, avui representat per Isabel Borràsmembre de l'equip del projecte i mare del Maurici Cot; en segon lloc, Closer2event, de Victor Corominas i Guillermo Onrubia; i en tercer lloc, Sharify, de Gemma Prenafeta.

Seguidament, s'ha presentat a l’equip de mentors que acompañarà als tres projectes, format per professionals i empresaris de reconegut prestigi del sector turístic i gastronòmic que aporten un valor incalculable al desenvolupament dels projectes guardonats: Delfí Torns, Partner & Adviser travel&tech start-ups / Tourism & Management Consultancy a Habilitata Solutions for Tourism, i Juanjo Castellví, Director Marketing i Innovació a Bidfood Iberia - Guzmán Gastronomía, que acompanyaran al projecte de Maurici Cot; Toni Mascaró, Founder & CEO d'eMascaró Crossmedia, i Montse Peñarroya, Consultora de Marketing Digital, que estaran amb Closer2event, i finalment; Albert Domingo, Nextret – Patró FGE-CETT, i Albert de Gregorio, Subdirector de Barcelona Turisme, que treballaran conjuntament amb Sharify

Desitgem molt sort i empenta a tots els mentors i projectes en aquesta enriquidora etapa que avui comença.