Serveis en línia
INICI > Notícies > Arriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses!

Arriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses!
28/01/2019  

Comença el compte enrere per a una nova edició de CETT TALENT. Aquest 2019, la tradicionalment coneguda com ‘La Trobada’ ha renovat la seva imatge. El proper dilluns 11 de febrer de 2019, de 9:00h a 18:00h, a l'Hotel Alimara de Barcelona celebrarem enguany la divuitena edició d'aquesta jornada interactiva on estudiants de totes les nostres formacions i empreses del sector connecten.

Sota el lema ‘CONNECTEM, APROPEM i PROGRESSEM’ aproparem les empreses del sector als nostres alumni i alumnes, per tal de treballar i potenciar les seves habilitats comunicatives orientades al seu objectiu professional.

CETT TALENT posarà a disposició de tots els assistents, empreses i alumnat, l'aplicació mòbil CETT EVENTS per a estar informat en tot moment del que està succeint durant la jornada, i on cada individu podrà gestionar la seva pròpia agenda personalitzada.

Des d’avui 28 de gener fins el 6 de febrer, els alumnes podran dur a terme la seva inscripció a l'esdeveniment, el qual compta ja amb més de 60 empreses participants!

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=371393

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014