Serveis en línia
INICI > Notícies > El Dr. Eugeni Osácar inicia una col·laboració a ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya

El Dr. Eugeni Osácar inicia una col·laboració a ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya
31/01/2019  

Aquest dilluns 28 de gener el Dr. Eugeni Osácar va intervenir per primer cop com a col·laborador del programa ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya, dirigit per la Mònica Günther. La seva participació serà cada tres setmanes, sempre en dilluns, en qualitat d’expert en Barcelona, el cinema i el turisme. En aquest apartat parlarà sobre fets interessants i curiosos que s’han desenvolupat a Barcelona al voltant del cinema. Aquest dilluns, en la secció ‘Històries de Barcelona’ que La Ciutat fa amb la col·laboració de diversos experts, el Dr. Osácar va compartir anècdotes del rodatge de la pel·lícula ‘El Perfum’ a Barcelona.

Arrel de la recent sortida del nou llibre ‘Barcelona, una ciudad de película’, nombrosos mitjans de comunicació han entrevistat l’autor Eugeni Osácar o bé han publicat ressenyes i informació sobre el llibre. Us deixem un recull de les més destacades:

L’autor també ha estat entrevistat a altres programes de ràdio com: ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya, ‘De boca a orella’ de Ràdio 4, ‘Estat de Gràcia’ de Catalunya Ràdio, ‘El matí de Barcelona’ de Betevé Ràdio, ‘Europa abierta’ de Radio Nacional (RNE), ‘Va de cine’ de Ràdio 4, ‘Soroll’ de SER Catalunya o ‘TiraMilles’ de COPE Catalunya.

Pèl que fa als mitjans escrits, tant de paper com digitals, han aparegut articles sobre el llibre a mitjans com La Vanguardia, Diari de Tarragona, Diario Vasco, Diario de León i El Confidencial, entre d’altres.

El Dr. Eugeni Osácar és professor de l’Escola Universitària CETT-UB, doctor en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni per la Universitat de Barcelona, director d’investigació del CETT, i també director acadèmic de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. Us convidem a seguir-lo al seu compte de Twitter @barcelonamovie per estar al dia de totes les novetats en turisme, cinema i Barcelona!

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=372036

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014