Notícies

Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat

13/02/2019  
Fotografia de: Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat | CETT

Des d'ahir 12 de febrer, i fins aquest divendres, els estudiants del Curs de Sommelier Semipresencial seran al Campus CETT-UB. Enguany, els alumnes han vingut procedents de diferents països, com ara, Colòmbia, Japó, Alemanya, França, Itàlia i de diversos punts de l'Estat Espanyol. 

Els alumnes van començar ahir el mòdul presencial "Paisajes del Vino" amb una sortida formativa a les Caves Oriol Rossell, on van realitzar una pràctica de poda a les vinyes de la mà de l'Antoni Rossell i del Salvi Moliner, enòleg i professor del primer any del curs Superior de Sommelier del CETT. La masterclass va continuar amb el tast de diferents caves i vins, conjuntament amb l'explicació de la seva elaboració, des de la verema fins a la seva criança a la bodega. 

Fotografia de: Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat | CETT

Avui dimecres, el mòdul ha continuat a les aules del campus amb la sessió de l'anàlisi sensorial i del tast de vins negres i blancs amb la professora Blanca Ozcáriz, viticultora, enòloga i membre de la Societat Espanyola de Ciències Sensorials.

Demà al matí els alumnes aprendran noves tendències i innovacions en vins de la mà de la professora i enòloga, Alicia Solé, i a la tarda, participaran en una masterclass amb en Pep Aguilar, de la DO Montsant. I divendres, finalitzaran el mòdul amb una prova teórico-pràctica, i posteriorment, l'expert Joan Rubió serà l'encarregat de tancar la part presencial amb una sessió sobre agricultura i vinificació ecològica i biodinámica.

Descobreix tots els cursos que oferim en modalitat eLearning aquí. Encara ets a temps d'apuntar-te al Curs d'Expert en DO's, vins especials i el seu servei del Curs Sommelier semipresencial CETT-UB que començarà el 18 de febrer de 2019, fes-ho ara aquí

Més informació a cettelearning@cett.cat o al telèfon 666 413 586.