Una quinzena de xefs de primer nivell apropen l’actualitat de la gastronomia i la restauració als alumnes del CETT

27/03/2019  
Fotografia de: Una quinzena de xefs de primer nivell apropen l’actualitat de la gastronomia i la restauració als alumnes del CETT | CETT

L’Escola Tècnica Professional del CETT impulsa la XIII edició de la Trobada Gastronòmica, emmarcada enguany dins del III Congrés Català de la Cuina. Uns dies plens d’activitats que tenen com a objectiu principal apropar l’actualitat del sector als futurs professionals de la cuina i la restauració. La Trobada Gastronòmica arrencarà el dilluns, 1 d’abril, amb una jornada en la qual una quinzena de reconeguts restauradors compartiran amb l’alumnat les seves experiències i oferiran les seves perspectives sobre la realitat i el futur del sector.

A través de diverses conferències i taules rodones, conduïdes per la periodista gastronòmica, Carme Gasull, xefs de renom com Sergi de Meià, Fina Puigdevall, Ada Parellada o Marc Gascons, entre altres, posaran sobre la taula qüestions com ‘Les Bases de la Cuina Catalana’, ‘El Pa de Pagès’ o fins i tot, el debat ‘Sushi o Fricandó?’, protagonitzat pels cuiners amb estrella Michelin, Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa.

A banda de conèixer l’opinió dels experts en la matèria, l’alumnat tindrà accés a demostracions culinàries, tastos de vins i productes gurmet, que els permetrà conèixer de primera mà les últimes novetats del sector, en un entorn pedagògic.

Després de més de 25 anys realitzant formació de cuina i gastronomia, el CETT s’ha convertit en un centre de referència per als futurs professionals de la restauració.

Fotografia de: Una quinzena de xefs de primer nivell apropen l’actualitat de la gastronomia i la restauració als alumnes del CETT | CETT