Una quinzena de xefs de primer nivell apropen l’actualitat de la gastronomia i la restauració als alumnes del CETT27/03/2019 |
|
L’Escola Tècnica Professional del CETT impulsa la XIII edició de la Trobada Gastronòmica, emmarcada enguany dins del III Congrés Català de la Cuina. Uns dies plens d’activitats que tenen com a objectiu principal apropar l’actualitat del sector als futurs professionals de la cuina i la restauració. La Trobada Gastronòmica arrencarà el dilluns, 1 d’abril, amb una jornada en la qual una quinzena de reconeguts restauradors compartiran amb l’alumnat les seves experiències i oferiran les seves perspectives sobre la realitat i el futur del sector. A través de diverses conferències i taules rodones, conduïdes per la periodista gastronòmica, Carme Gasull, xefs de renom com Sergi de Meià, Fina Puigdevall, Ada Parellada o Marc Gascons, entre altres, posaran sobre la taula qüestions com ‘Les Bases de la Cuina Catalana’, ‘El Pa de Pagès’ o fins i tot, el debat ‘Sushi o Fricandó?’, protagonitzat pels cuiners amb estrella Michelin, Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa. A banda de conèixer l’opinió dels experts en la matèria, l’alumnat tindrà accés a demostracions culinàries, tastos de vins i productes gurmet, que els permetrà conèixer de primera mà les últimes novetats del sector, en un entorn pedagògic. Després
de més de 25 anys realitzant formació de cuina i gastronomia, el CETT s’ha
convertit en un centre de referència per als futurs professionals de la
restauració.
|
|